Woningtoegang

U bent niet meer in staat om de deur te openen voor uw zorgverlener. De sleutelkluis is ontwikkeld voor een veilige en snelle toegang tot uw woning en kent veel toepassingen waaronder reguliere zorg aan huis en professionele opvolging van zorgalarmering.

Clavisio Sleutelkluis

Er wordt bij u een zwaar inbraakwerende sleutelkluis geplaatst waarin een kopie van uw huissleutel wordt ondergebracht. De sleutelkluis is alleen te openen door uw zorgverlener. De sleutelkluis is onafhankelijk getest en is het enige product in de categorie sleutelkluizen dat de hoogste kwalificatie heeft behaald: SKG*** (extra zwaar inbraakwerend).

De sleutelkluis wordt erkend binnen het Politiekeurmerk Veilig Wonen als een innovatief product en een veilige keuze. De sleutelkluis kan in de meeste gevallen zeer snel en zonder schade of aanpassing aan de bestaande deursituatie worden gemonteerd. In de overige gevallen wordt muurmontage toegepast.

Een voorwaarde voor deze dienstverlening is dat uw thuiszorgorganisatie deelneemt aan het systeem.

MasterLock Sleutelkluis

Er wordt bij u een inbraakwerende sleutelkluis geplaatst waarin een kopie van uw huissleutel wordt ondergebracht. De sleutelkluis is alleen te openen met een vrij instelbare 5-cijferige code. De sleutelkluis wordt op de muur gemonteerd.

De sleutelkluis is gecertificeerd met Europese keurmerken.